-
چهارشنبه, ۲۱ مهر ۱۴۰۰
-
۸۵
سرکه یکی از فرآورده های مفید انار است که نه تنها طعم مطبوعی به غذاها میدهد، بلکه هضم بسیاری از مواد غذایی، از جمله گوشت، را آسان تر می کند.
✔️در مواردی که افراد به دلیل مریضی مثل سرماخوردگی از مصرف سرکه انگور منع شده اند، میتوانند از سرکه انار استفاده نمایند.
✔️در روش سنتی برای تهیه سرکه انار، دانه های انار جدا شده را داخل خمره های سفالی ریخته و با پارچه درب آن را میبندند. بعد از گذشت 40 روز به سرکه تبدیل میشود. آنگاه آن را صاف و در داخل بطری ریخته و به مصرف میرسانند.