-
۲۳ آذر ۱۴۰۱
-
۱۴۵
عامل بیماری آنتراکنوز مرکبات، قارچ Colletotrichum gloeosporioides می باشد. در اثر این بیماری برگها ابتدا زرد و سپس خشک می شوند و در نهایت می ریزند.
آلودگی شدید سرشاخه ها به خشک شدن آنها منجر می شود. روی میوه ها لکه های کوچک و بزرگ ابتدا به رنگ قرمز مایل به قهوه ای تشکیل می شود، سپس این لکه ها به رنگ قهوه ای تیره و در نهایت به رنگ سیاه درمی آیند.
جهت کنترل آنتراکنوز مرکبات می توان از اوکسی کلرر مس به میزان دو تا سه کیلوگرم در هزار لیتر آب استفاده کرد.
مطالب بیشتر درباره:
بیماری گیاهی,
خدمات کشاورزی,
خدمات کشاورزی باغبان,
داروخانه گیاهپزشکی,
داروخانه گیاهپزشکی باغبان,
لارستان,
مرکبات,
مهندس حجت دهقانی,
گیاهپزشکی,