• 07154440981
  • مسئول فنی: مهندس حجت دهقانی
داروخانه گیاهپزشکی باغبان

داروخانه گیاهپزشکی باغبان

کلینیک تخصصی و مرکز خدمات کشاورزی و منابع طبیعی دانش بنیان

عوامل تاثیرگذار بر شته انار

  • ۵۰

شته از ها آفات مهم و محدود کننده ی تولید انار هستند که باعث خسارت مستقیم از طریق تغذیه از شیره گیاهی و همچنین خسارت غیر مستقیم با تولید عسلک فراوان و مساعد نمودن شرایط برای رشد قارچ های فوماژین می شوند.

✔️بدین ترتیب میزان محصول کاهش پیدا کرده و کیفیت آن نیز نقصان می یابد. مهمترین خسارت شته ی انار، ریزش غیر طبیعی گل های انار در ابتدای فصل می باشد.
✔️عوامل متعددی مانند شرایط آب و هوایی، دشمنان طبیعی و شرایط و نوع گیاه میزبان، می تواند در پیش بینی تراکم جمعیت آنها و همچنین کنترل آن موثر باشد.
✔️یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار روی رشد جمعیت و بقای حشرات دما می باشد. نرخ رشد و نمو و فعالیت شته های مذکور، از دمای تا 10 تا 30 درجه سلسیوس به صورت خطی افزایش می یابد، ولی در دمای 23 درجه سلسیوس و بالاتر از آن، تلفات سنگین به مرحله پورگی وارد می شود.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.