• 07154440981
  • مسئول فنی: مهندس حجت دهقانی
داروخانه گیاهپزشکی باغبان

داروخانه گیاهپزشکی باغبان

کلینیک تخصصی و مرکز خدمات کشاورزی و منابع طبیعی دانش بنیان

اصول پرورش کامکوات

  • ۳۲
اصول پرورش کامکوات

کامکوات جزء مرکبات محسوب می شود و یکی از راحت ترین درختان میوه برای پرورش در گلدان می باشد. میوه های کامکوات نارنجی، برگهای آن سبز و دارای طعم ترش و شیرین خوشمزه است و به همراه پوست نازک خود مصرف می شود. در صورت کاشت درخت کامکوات در فضای آزاد، ارتفاع آن تا 2 و نیم متر می‌رسد، درحالی که در صورت کاشت در گلدان ارتفاع کمتری خواهد داشت.

کامکوات به نور کامل خورشید برای رشد و نمو نیاز دارد،اما نور زیاد مستقیم باعث سوختگی آن می‌شود. خاک اطراف درخت بهتر است که مرطوب باشد و طی دو تا سه ماه اول کاشت باید از مصرف هر گونه کود خودداری شود. به طور کلی خاک های با زهکشی خوب برای پرورش کامکوات مناسب هستند.

یکی از نکات مربوط به آبیاری درخت این است که سطح خاک نباید کامل خشک شود و به کمک انگشتان خود می توان میزان رطوبت سطح خاک را بررسی کرد و در صورت نیاز آبیاری کرد. باید توجه داشت که در مصرف آب زیاده‌روی نشود.

کودهای گیاهی و مایع برای رشد کامکوات گزینه های مناسبی هستند و بهتر است قبل از استفاده از کودهای مایع، سطح خاک به خوبی آبیاری گردد. کامکوات از طریق بذر تکثیر می یابد و عموما به هرس نیاز ندارد اما جهت متعادل کردن شاخه ها و برگها می توان در فصل بهار عملیات هرس را انجام داد. برای پیوند زدن می توان از پایه های گریپ فروت و پرتقال استفاده کرد زیرا سیستم ریشه های آنها در برابر بیماری های قارچی خاک مقاوم تر است. 

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.