• 07154440981
  • مسئول فنی: مهندس حجت دهقانی
داروخانه گیاهپزشکی باغبان

داروخانه گیاهپزشکی باغبان

کلینیک تخصصی و مرکز خدمات کشاورزی و منابع طبیعی دانش بنیان

هِکال؛ نوعی قارچ کوهی

  • ۳۴
هِکال؛ نوعی قارچ کوهی

قارچ کوهی در زبان محلی هِکل یا هِکال نامیده می شود و در اواخر اسفند تا اوایل اردیبهشت در کوه ها می روید. هکال با بوته ی کُما همزیستی دارد و مردم محلی معتقدند که در روزهای بارانی و در زمان رعد و برق، به دلیل شوک وارد شده به بوته ی خشک شده ی کُما که حامل گرده های قارچ است، قارچ ها به صورت یکباره رشد کرده و از زمین بیرون می آیند.

برگ های سبز کُما دارای مواد اولیه ی مورد نیاز برای پرورش قارچ هستند و به دلیل دریافت رطوبت مناسب، قادر به تولید قارچ کوهی می باشند. قارچ کوهی نسبت به نوع پرورشی، گوشتی تر و متراکم تر است و طعم و مزه ی بهتری دارد، به طوری که از آن به جای گوشت نیز استفاده می شود. 

این نوع قارچ بسیار لذیذ و کم کالری بوده و دارای خواص غذایی فراوانی است. سرشار از ویتامین دی است و در درمان پوکی استخوان مؤثر می باشد. هم چنین از آن در تهیه ی سوپ و سالاد استفاده می شود. 

 

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.