ضرورت استفاده از کود روی

روی عنصری است کـه در مقادیـر کم و حیاتی بـرای گیاه لازم اسـت تـا اجازه فعالیت های فیزیولوژیک را به گیاه داده و این فعالیت ها نقش مهمی در فرآیندهای فتوسنتز و تشکیل قند، سـنتز پروتئین، حاصل خیزی و رشد و مقاومت در برابر بیماری دارند.

هنگامی کـه کمبود روی رخ می دهد، این فعالیت های فیزیولوژیک تضعیف شده و سلامت و حاصلخیزی گیاه بسیار تحت تاثیر قـرار می گیـرد کـه باعـث افت محصـول و پاییـن آمدن کیفیت آن مـی شـود.

سـبزی و صیفـی جات، ذرت، برنـج، حبوبـات، مرکبات و درختـان میـوه به خصـوص انگـور بیشـترین عکس العمل را نسـبت بـه کمبـود روی از خـود نشـان می دهنـد.