کنترل چروکیدگی قهوه ای گوجه

با توجه به اینکه روش کنترل شیمیایی برای این بیماری و سایر بیماری های ویروسی وجود ندارد، بنابراین باید موارد ذیل جهت پیشگیری از گسترش بیماری رعایت گردد:

۱️⃣تهیه بذر و نشاء از منابع مطمئن و استفاده از بذور و نشاء سالم و انجام تست های آزمایشگاهی سالمت بذر و نشاء

۲️⃣تولید نشاء در گلخانه های ایزوله

۳️⃣جلوگیری از رفت آمدهای غیرضروری در مزرعه و خصوصا گلخانه

۴️⃣جلوگیری از انتقال اندام های گیاهی (میوه و نشاء و …) از مناطق آلوده به مناطق سالم

۵️⃣ضدعفونی مستمر وسایل باغبانی مورد استفاده ،شتشوی مرتب دست و تعویض لباس کارگران

۶️⃣امحاء و سوزاندن اندام های گیاهی آلوده از جمله میوه و بوته های آلوده