
کنترل چروکیدگی قهوه ای گوجه

با توجه به اینکه روش کنترل شیمیایی برای این بیماری و سایر بیماری های ویروسی وجود ندارد، بنابراین باید موارد ذیل جهت پیشگیری از گسترش بیماری رعایت گردد:
۱️⃣تهیه بذر و نشاء از منابع مطمئن و استفاده از بذور و نشاء سالم و انجام تست های آزمایشگاهی سالمت بذر و نشاء
۲️⃣تولید نشاء در گلخانه های ایزوله
۳️⃣جلوگیری از رفت آمدهای غیرضروری در مزرعه و خصوصا گلخانه
۴️⃣جلوگیری از انتقال اندام های گیاهی (میوه و نشاء و …) از مناطق آلوده به مناطق سالم
۵️⃣ضدعفونی مستمر وسایل باغبانی مورد استفاده ،شتشوی مرتب دست و تعویض لباس کارگران
۶️⃣امحاء و سوزاندن اندام های گیاهی آلوده از جمله میوه و بوته های آلوده